Μετά από 86 χρόνια παρουσίας του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου και πλέον Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπάρου και ύστερα από την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κρίθηκε σκόπιμο να ανανεωθεί σημαντικά το ύφος και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας.

Τα οκτώ Συνέδρια των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων, αλλά και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις για γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ των μελών μας, καθώς επίσης και με τους εκτός Πάρου συναδέλφους και φίλους του νησιού μας, το απαιτούσαν.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από εννέα μέλη, ξεκινάει με νέες προσπάθειες να είναι πιο κοντά στον επιχειρηματία, με επιπλέον κίνητρο την οικονομική κρίση και τα μνημόνια, τα οποία έχουν πλήξει το εμπόριο και ειδικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεστε σοβαρά χωρίς υπονοούμενα και υποκρισία, για κάθε κλαδικό θέμα, αλλά και κάθε άλλο ζήτημα που μας αφορά σε τοπικό επίπεδο καθώς και σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, αλλά και σε ότι αφορά τις καινούριες εγκυκλίους.

Οι συνεχείς εξελίξεις, τα προβλήματα που απαιτούν ταχείες λύσεις και η επιθυμία του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας για ένα καλύτερο εμπορικό κόσμο στο νησί, μας οπλίζουν με δύναμη για την προσπάθεια αυτή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ