Πάρος, 11 Μαΐου  2016

Αρ. πρωτ. 67/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Καθημερινά αισθανόμαστε τη συρρίκνωση της τουριστικής κίνησης απέναντι από αλλά νησιά που διαθέτουν αεροδρόμιο. Το νέο αεροδρόμιο είναι  έργο ανάπτυξης  για τα νησιά μας Πάρο και Αντίπαρο και  πιστεύουμε ότι  χάρη στις προσπάθειες που έχουν γίνει πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Η αποπεράτωση του τεράστιας σημασίας αναπτυξιακού έργου για τα νησιά  μας έρχεται στην κατάλληλη στιγμή. Η ώθηση που θα δώσει στην αγορά η έναρξη της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου, θα καλύψει μέρος της ζημίας που αναμένουμε.

Αυτό  μας υποχρεώνει σαν επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού αυτού, να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια αυτή, ώστε  να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν.

Για τον λόγο αυτό ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου κατά το τελευταίο του συμβούλιο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία εκδήλωση με λαϊκό και νησιώτικο πρόγραμμα και να παραχωρήσει όλα τα έσοδα της βραδιάς  για την ολοκλήρωση του έργου νέου αεροδρομίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 22:00 στο Κέντρο «Ακτή» στις Κολυμπήθρες της Πάρου. 

Το λαϊκό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο Πέτρος Ίμβριος και η Ελεάνα Παπαϊωάννου με το συγκρότημά τους και το νησιώτικο πρόγραμμα  ο Γιάννης Μπαρμπαρής, η Μαρία Μώρου και το συγκρότημά τους.

Για το σκοπό αυτό, καλούνται τα ΜME να συμμετέχουν ως  χορηγοί επικοινωνίας.

Τέλος, λόγω του ότι η αφίσα θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου, παρακαλούνται όσοι ακόμα δύνανται και επιθυμούν  να προσφέρουν για το αεροδρόμιο ως χορηγοί ή υποστηρικτές, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία του συλλόγου μας στο τηλέφωνο 22840 – 22262 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 13:30 ή με τον Πρόεδρο κο Απόστολο Αλιπράντη στο 6946468060.

Σας ενημερώνουμε ότι  τα λογότυπα των χορηγών αλλά και των υποστηρικτών της εκδήλωσης θα αναγραφούν σε 300 αφίσες  και 8 banner. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί και διαφήμιση μέσω τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών.  

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συνεργασία σας.

Όλοι μαζί μπορούμε

 Με ιδιαίτερη τιμή

 για  το Δ.Σ. του

    Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

                                   Ο  Πρόεδρος                                                                                    Ο  Γεν. Γραμματέας

                                   Απόστολος Αλιπράντης                                                                             Ηλίας Κρητικός                                              

 
  • 8ο Συνέδριο Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων
    1ο Μέρος
  • 1
  • 2
  • 3